Horoskop for Tvilling

21. maj - 20. jun

Månedshoroskop, juli 2020

Din tegnhersker, Merkur, går retrograd når juli starter og bevæger sig direkte den 12. og dette betyder, at der er et kraftigt fokus på penge og resurser, som vil vare hele måneden. I den første halvdel af juli er det vigtigt at tænke på nye måder og tilføje opfindsomme metoder for at øge indtjeningskapaciteten, måske at arbejde på metoder til at forbedre dig selv og lade dig involvere med teknikker som øger din bevidsthed, hvilket vil ændre din holdning til velstand.

Juli er et udmærket tidspunkt for dit sociale liv, måske med et skær af romantik som har indflydelse på venskaber. Generelt er det godt at lade sig involvere med interessante individer og grupper, som er klar på spændende udfordringer og villige til eksperimenter.

Når du nærmer dig slutningen af måneden, bliver livet mere intenst og stressniveauet øges godt ind i august. Der er stadig fokus på økonomiske initiativer og du vil måske starte noget, som får dybtliggende konsekvenser for din økonomi. For eksempel er det et godt tidspunkt til at skabe nye arrangementer omkring gæld eller en delt økonomi og der kan være nogle hårde forhandlinger forude. I hele denne periode er du mere følsom end ellers, måske på grund af, at du forbinder penge med overlevelse og du ønsker at kæmpe for at bevare de ting som er vigtige for dig.

Dagens Horoskop